Online pszichológiai tanácsadás és coaching. Bárhol is járjon a világban.

Tudnivalók/ keretek

Jelentkezés

A telefonos vagy emailes kapcsolatfelvétel során az első online alkalom időpontjáról egyeztetünk. Az első 1-3 alkalmat annak körüljárására használjuk, hogy miben szeretne támogatást kapni, ez a probléma pszichológiai tanácsadás vagy coaching keretin belül megoldható-e. Amenniyben igen, közösen döntést hozunk arról, hogy elköteleződünk-e a közös munka iránt és ha igen, milyen keretek között.
Amennyiben a probléma túlmutat a tanácsadás/coaching keretein, megfelelő képzettséggel rendelkező szakemberhez irányítom tovább.

Ülés lemondása

A közös munka kezdetén megállapodunk abban, hogy mely napokon és milyen időpontban fogunk rendszeresen találkozni és ez az idősáv az Ön számára lesz fenntartva.
Díjmentes lemondásra 24 órát megelőzően van lehetőség, ellenkező esetben a díjat meg kell téríteni.

Árak és fizetés

Az egyéni konzultáció díja 12000 Ft/alkalom. Elmaradt vagy megkésett (24 órán belüli) lemondás esetén a teljes díjat meg kell téríteni.
A csoportos programok ára az adott programok leírásánál található.
A fizetés számla ellenében, átutalással történik. Van lehetőség a konzultációs díj egészségpénztáron keresztül történő kiegyenlítésére, a részletekről érdeklődjön elérhetőségeimen.

Létszám

A probléma megoldása -jellegétől függően- egyéni üléseken, párt-vagy családot érintő közös online találkozókon vagy csoportos foglalkozásokon történhet.

Kedvezmények

Diákok, nyugdíjasok, kismamák, munkanélküliek számára egy egyéni alkalom díja 8000 Ft.

Időtartam

Az egyéni konzultációk 50 percesek, melyek az előre egyeztetett időpontban kezdődnek. Kérem érkezzen pontosan, hogy a rendelkezésünkre álló időt minél hatékonyabban ki tudjuk használni!

Leggyakrabban ismételt kérdések

További kérdések esetén kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Menü